Menukaart

 

à la carte VIS EN MEER

3-gangen menu

42,50

4-gangen menu

47,50

5-gangen menu

54,50

6-gangen menu

59,50


Bij elk gerecht een bijpassende wijn?

Vraag naar de mogelijkheden.

à la carte VIS EN MEER


Verse oesters uit eigen homarium 

Onze oesters worden geserveerd op ijs met

een shotje Bloody Mary en rode wijnazijn met sjalotjes.


     Fine de Claires 

     € 3,95 p.st

      ½ dozijn € 23,00


     Geay

     € 5,50 p.st.


     Gillardeau

     € 6,25 p.st.

  1. -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  2. -

  3. -

Voorgerechten

Dun gesneden yellowfin tonijn met wasabi crunch,

soja parels en een krokantje van sesam.

€ 16,50


Dry aged runder carpaccio met ingelegde paddenstoelen,

kimchi mayo en gebrande nootjes.

€ 14,50

met gegrilde scampi’s € 17,50


Gegrilde stukjes kreeft met parelcouscous,

vadouvan en verse Parmezaanse kaas.

€ 19,50


Vegetarisch voorgerecht.

€ 12,50

  1. -

Licht romige soep van bospaddenstoelen

en zwarte winter truffel.

€ 9,50


De klassieker ‘Bouillabaisse Vis en Meer’.

als voorgerecht   € 12,50

als hoofdgerecht   € 24,50


  1. -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  2. -

Hoofdgerecht

Kabeljauw rugstuk, crumble van cashew noten,

risotto met gepofte knoflook en kruiden beurre blanc.

€ 27,50


Gegrilde stukjes kreeft met parelcouscous,

vadouvan en verse Parmezaanse kaas.

€ 36,50


Sliptongen.

dagprijs.


Vegetarisch hoofdgerecht.

€ 21,50


Entrecote met een ratatouille

en een krachtige jus van de Big Green Egg bbq

€ 31,50


‘Coq au fin Vis en Meer’ op Franse wijze

gestoofde Kippendij (in cocotte geserveerd).

€ 24,50.


Nagerechten

VIS EN MEER



Crème brûlée

met gesuikerde nootjes en vanille ijs.

€ 9,00


Dame blanche

met advocaat of chocoladesaus.

€ 10,00


Mokka dessert

cappuccino ijs, mokka mousse en caramel merengue.

€ 10.00


Witte chocolade parfait

pure chocolade mousse en vanillesaus met Baileys.

€ 10,00


Dessert Vis en Meer

€ 8,00


Fromage du jour

‘kaasplankje van de dag’. 

€ 12,50


Onze Tip: 

glas witte wijn ménard of 20 jarige Graham port.

    glas Pedro Ximènez of een dessert wijn.