Menukaart










Tartaar van Yellowfintonijn

met zoetzure groentes en yoghurt emulsie

€ 13,50


Combinatie van Hollandse garnalen en scampi’s

en avocado, mango en citrusfruit 

€ 14,50


Lauwwarme gerookte IJsselmeer palingfilet

met gegrilde groene asperges, rucola crème 

€ 15,00


Scampi pil pil

met knoflookolie, Spaanse peper, tomaat en tuinkruiden

€ 15.00


De bekende vissoep Vis en Meer

€ 8,50


Thaise vissoep

€ 8,50










Kabeljauw

met gebrande cashewnoten en beurre blanc. 

€ 22,50


Zeebaarsfilet

met wilde Argentijnse gamba’s. 

€ 24,50


Sliptongen van de bakplaat (3 stuks)

met jus van bleu de Wolvega (apart geserveerd).

dagprijs


Pasta frutti di mare de luxe

met o.a. gamba’s, kreeft, mosselen en coquilles.

€ 26,50


Snoekbaarsfilet van de bakplaat

met honingboter en seizoen groenten.

€ 24,50


Dikke Entrecote van het Friese roodbont rund

(voor 2 personen)

met gegrilde gamba’s en bearnaisesaus. 

€ 27.50 p.p.








  1. 3 of 4-gangen menu

  2. Wekelijks hebben wij een overheerlijk 3 of 4-gangen menu,

  3. dit menu bestaat uit een voor-, (tussen), hoofd- en nagerecht.

  4. € 34,50 / € 37,50








American Cheesecake 

met blauwe bessen ijs en chocolade 

€ 8,50


Aardbeien

met vanille crème en vanille-ijs

€ 8,50


Chocoladetaartje

met bosvruchten compote en stracciatella-ijs 

€ 8,50


Tartelette

met crème karamel, fudge met zeezout en walnoot-ijs

€ 8,50