Restaurant Vis en Meer
Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en specials
Lieve Gasten
Elke dinsdag serveren wij het 3, 4, 5 of 6-gangenmenu van de chef.
Ons restaurant is geopend van dinsdag tm zondag,
u bent vanaf 17:00 uur van harte welkom.
- - - - -
Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend
voor een lekker lange lunch
met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.
- - - - -
Reserveer nu je tafel via
0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl
Tot snel.
Team Vis en Meer
Menu VIS EN MEER
3-gangen menu
44,50
4-gangen menu
49,50
5-gangen menu
56,50
6-gangen menu
59,50
Bij elk gerecht een bijpassende wijn?
Vraag naar de mogelijkheden.
Nagerechten
VIS EN MEER
TIRAMITELLA
Tiramisu met nutella
9,50
PARFAIT
Luchtige parfait van kaneel, cranberry en merengue
9,50
DAME BLANCHE
met advocaat of chocoladesaus
10,00
KAASPLANKJE
met bijpassend garnituur
12,50
Zoekt u een fijne vakantiebestemming in de omgeving van de Friese Meren?
Dan is Woudsend een knus en gezellig dorp om uw vakantie te vieren.
Vakantiehuis “De Oude Zeilmakerij” is omgetoverd
tot een heerlijk groot vakantiehuis voor 2 tot 8 personen.
à la carte VIS EN MEER
Verse oesters uit eigen homarium
Onze oesters worden geserveerd op ijs met
een shotje Bloody Mary en rode wijnazijn met sjalotjes.
Fine de Claires
€ 3,95 p.st
½ dozijn € 23,00
Geay
€ 5,50 p.st.
Gillardeau
€ 6,25 p.st.
-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
-
Voorgerechten
Tartaar van yellowfin tonijn met gebrande avocado,
yoghurt emulsie en soja parels.
€ 16,50
Dun gesneden langzaam gegaard kalfsvlees
met salsa van rode ui, gepofte knoflook en
krokante asperge punten.
€ 15,00
Scampi Vis en Meer, tomaten salsa en komijn en crème fraiche.
€ 16,50
Vegetarisch voorgerecht.
€ 12,50
-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
Soep
De klassieker ‘Bouillabaisse Vis en Meer’.
als voorgerecht € 12,50
als hoofdgerecht € 24,50
Licht gebonden velouté van prei,
bereid op de Green Egg bbq met zwarte truffel.
€ 9,50
-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
Hoofdgerecht
Geroosterde biologische kippendij van onze Green Egg bbq,
op Thaise wijze met een crumble van cashewnoten.
€ 24,50
Vegetarisch hoofdgerecht.
€ 21,50
Dry aged entrecote met artisjokken,
gegrilde paprika, tuinkruiden en zoete ui.
€ 30,00
Gebakken roodbaarsfilet
met orzo, scampi’s en kreeftenjus.
€ 24,50
Tarbot.
gewicht prijs.
Sliptongen.
dagprijs.
Zondag lunch
VIS EN MEER
HEERLIJK DUURT HET LANGST
Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend
voor een lekker lange lunch
met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.
Geniet van een ontspannen lunch
in ons restaurant.
€ 55,00 p.p.
inclusief een glas bubbels.
Reserveer een tafel:
0514-591748 of info@restaurantvisenmeer.nl
(Wanneer u later dan 13:00 uur wil komen is dat geen probleem).
Huisgemaakt snickers ijs
met gezouten karamel.
€ 9,00
Crème brûlée
met gesuikerde nootjes en vanille ijs.
€ 9,00
Luchtige frambozen mousse met stracciatella ijs
en crumble van stroopwafel.
€ 8,50
Dame blanche
met advocaat of chocoladesaus.
€ 10,00
Dessert Vis en Meer
€ 8,00
Fromage du jour
“kaasplankje van de dag”.
€ 12,50
Onze Tip: glas witte wijn Ménard of 20 jarige Graham port.
Paella
VIS EN MEER v.a. 4 personen
Gelieve geen honden in het restaurant.
BBQ-Experience op zondag 13 oktober, zaterdag 9 november en zondag 10 november.
Wegens enorm succes en de vele verzoeken is het weer tijd voor de BBQ Experience bij Restaurant Vis en Meer.
Op zondag 13 oktober, zaterdag 9 november en zondag 10 november kunt u weer genieten van de welbekende BBQ op de Green Eggs. De koks Sjouke Schilstra en Rutger Tjalsma staan weer voor jullie klaar achter de Big Green Eggs. De mouwen zijn opgestroopt, de messen geslepen en de Green Eggs zijn opgestookt.
Zij bereiden voor u een mooi 5 gangen diner van de Big Green Egg met verrassende nieuwe gerechten.
Wat kunt u verwachten?
- Een welkomstcocktail
- Een heerlijk 5-gangen menu inclusief amuses
- Een gezellige en sfeervolle middag of avond.
.
Overige informatie.
Prijs € 62,50 per persoon.
Optie: vijf bijpassende wijnen bij het menu €32,50 per persoon.
Inloop zaterdag 9 november vanaf 18:30 uur.
Start diner om 19:00 uur.
Inloop zondag 13 oktober en zondag 10 november vanaf 12:30 uur.
Start diner 13:00 uur.
Reserveer u tafel via info@restaurantvisenmeer.nl of bel met 0514 591748
BBQ-Experience
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl