Restaurant Vis en Meer

 

Tel:  0514 591748

Mob: 06 83381833

info@restaurantvisenmeer.nl

Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en wekelijkse specials

HOME

Over ons


Menukaart

Lunch

Paella (afhaal)

Openingstijden

Terras

                 Contact


    Cadeaubonnen

                 Nieuws

Reserveren:

0514 591748







Lieve Gasten


Ons restaurant is geopend van woensdag tm zondag,

u bent van harte welkom.


Elke zondag vanaf 13:00 uur, heerlijk duurt het langst.

Lekker lang lunchen met 5 verschillende

luxe vis en vlees gerechtjes.



Reserveer nu je tafel via 

0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl


Tot snel.

Team Vis en Meer

Menu VIS EN MEER


3-gangen menu € 39,50


4-gangen menu € 44,50


5-gangen menu € 49,50


Bij elk gerecht een bijpassende wijn?

Vraag naar de mogelijkheden.




Onze menu’s worden geserveerd

met heerlijke streekproducten o.a.:


Ambachtelijk brood, met liefde & respect gemaakt door

Mevrouw de Molenaar uit Witmarsum

met biologische Jerseyboter van kaasmakerij De Nylander

Voorgerechten

VIS EN MEER


VERSE OESTERS

per stuk  3,50

1/2 dozijn 19,50


VIS EN MEER SPECIAL

combinatie van gebakken gamba’s, coquilles, tuinkruiden,

knoflook en rode peper.

16,50


RUNDER CARPACCIO

met een vinaigrette van eekhoorntjesbrood

en Bleu de Wolvega.

13,50

(met scampi) 16,50


BOUILLABAISSE VIS EN MEER

    normaal  14,50

groot  24,50

Hoofdgerechten

VIS EN MEER





PAREL COUSCOUS FRUTTI DI MARE

met Argentijnse gamba’s, mosselen en coquilles.

27,50


ZEEBAARSFILET

met romige bospaddenstoelen risotto, tuinkruiden

en jus van wilde spinazie

26,00


SLIPTONG

op de graat gebakken sliptong.

(dagprijs)


VEGETARISCHE OF VLEESGERECHTEN

met veel plezier kunnen wij voor u, in samenspraak,

regelmatig wisselende mooi vegetarische of vleesgerechten

a’ la minute bereiden.

(dagprijs)


Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.




Nagerechten

VIS EN MEER



DESSERT VAN HET MENU

Vraag de bediening naar het dessert.

€ 8,50


CRÈME BRÛLÉE

met gesuikerde nootjes

€ 8,50


DAME BLANCHE

met advocaat of chocoladesaus.

€ 8,50


KAASPLANKJE

met bijpassend garnituur.

€ 12,50





Zondag lunch

VIS EN MEER



HEERLIJK DUURT HET LANGST



Elke zondag vanaf 13:00 uur lekker lang lunchen

met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.


Geniet van een ontspannen lunch

in ons restaurant.


Natuurlijk ontbreekt een gerecht

van de Green Egg niet.


€ 50,00 p.p.

inclusief een glas bubbels.



Reserveer een tafel:

0514-591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

Paella

VIS EN MEER v.a. 4 personen

Gewijzigde openingstijden:

Zaterdag 21 januari en zondag 29 januari

zijn wij gesloten i.v.m. besloten partij

Zondag 22 januari geopend vanaf 17:00 uur

Opening van het culinaire seizoen


Op 29 januari 2023 opent Fryslân Culinair het culinaire seizoen met u!

Het evenement wordt gehouden bij onze voorzitter bij Parkhotel Tjaarda.

Wij ontvangen u met een heerlijk glas Champagne van ons huismerk Laurent-Perrier

en een aantal amuses.


De restaurants van Fryslân Culinair zullen zich presenteren in een “foodmarket” met

heerlijke warme en koude kleine gerechten, gemaakt door de smaakmakers van Friesland.


De wijnvrienden van Fryslân Culinair zullen zich presenteren met hun wijnen. Het wordt zo een

gezellig en smaakvol begin van het culinaire seizoen.


U wordt verwacht vanaf 15:00 uur en het evenement duurt tot ongeveer 18:30 uur.


  1. 15:00 uur Ontvangst met bruisend aperitief.

  2. 15:30 uur Opening en welkom door Tjitte de Wolff.

  3. 15:45 uur “De smaakmakers in actie”:

                  hapjes en gerechten worden geserveerd met wijnen en muziek.

  1. 18:30 uur Afsluiting.


Inschrijven kan bij een van onze aangesloten restaurants of via het inschrijfformulier