Tartaar van Yellowfintonijn

Kort gebakken tonijntartaartje met salade niçoise Vis en Meer.

€ 13,50


Combinatie van Hollandse garnalen en scampi’s

met avocado, mango en citrusfruit 

€ 14,50


Lauwwarme gerookte IJsselmeer palingfilet

met Roseval aardappel met mosterd vinaigrette en mierikswortel.

€ 15,00


Scampi Pil Pil

met knoflookolie, Spaanse peper, tomaat en tuinkruiden

€ 15.00


Carpaccio

van runden ribeye met vinaigrette van eekhoorntjesbrood en Blue de Wolvega.

€ 12,00


De bekende vissoep Vis en Meer

€ 8,50


Thaise vissoep

€ 8,50

Tel:  0514 591748

Mob: 06 83381833

info@restaurantvisenmeer.nl

RESTAURANT WEER OPEN!


Wat zijn we daar blij mee want koken voor gasten is het allerleukste om te doen. Je kunt in het restaurant en op ons terras genieten van de kook-kunsten van onze koks.


De komende maanden hebben we alleen de Paella als afhaalmenu. Wil je iets anders? Dat kan altijd, neem dan even contact op met Sjouke.


Met hartelijke groet,

Restaurant Vis en Meer

Afhaalmenu


De beroemde Paella Vis en Meer

met veel vis, waaronder mosselen en gamba’s. 

€ 15,00 p.p.

vanaf 4 personen € 12,50 p.p.


U kunt uw bestelling tot uiterlijk 16:00 uur doorgeven:

  1. Per telefoon op 0514-591748

  2. Per app op 06-83381833

  3. Per mail: info@restaurantvisenmeer.nl


Wil je iets anders? Dat kan altijd, neem dan even contact met ons op.

Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en wekelijkse specials

MENUKAART









Kabeljauw rugstuk

met warme crumble van Japans broodkruim,

gebrande cashewnoten en botersaus.

€ 23,50


Gegrilde Zeebaars

met wilde Argentijnse gamba’s en een jus van Langoustine. 

€ 24,50


Sliptong van de bakplaat (3 stuks)

met een waddengarnituur en verse knoflook.

dagprijs


Pasta frutti di mare deluxe

met o.a. gamba’s, kreeft, mosselen en coquilles.

€ 26,50


Snoekbaarsfilet van de bakplaat

met een luchtig stamppotje van andijvie en groene kruiden mosterd.

€ 24,50


Dikke Entrecôte van het Friese roodbont rund

met gegrilde gamba’s en bearnaisesaus. 

€ 27.50


Vegetarische gerechten

Met veel plezier kunnen wij wij voor u in samenspraak

diverse mooie vegetarische gerechten à la minuut bereiden.

dagprijs



  1. 3 of 4-gangen menu

  2. Wekelijks hebben wij een overheerlijk 3 of 4-gangen menu,

  3. dit menu bestaat uit een voor-, (tussen), hoofd- en nagerecht.

  4. € 34,50 / € 37,50










Cheesecake brownie 

met gekarameliseerde nootjes en bosvruchten ijs. 

€ 8,50


Crème brûlée

met gepocheerde peer en vanille bourbon ijs.

€ 8,50


Chocoladetaartje

met bosvruchten compote en stracciatella-ijs. 

€ 8,50


Tartelette

met crème karamel, fudge met zeezout en walnotenijs.

€ 8,50


Kaasplankje

met verschillende internationale kazen en bijpassend garnituur.

€ 10,00


Tip bij kaasplankje:

20-jarige Port Graham’s


HOME

Over ons


Menukaart

Á la Maison


                   Terras

Afhaalservice

Openingstijden

                 Contact


    Cadeaubonnen

                 Nieuws

Restaurant Vis en Meer

Reserveren:

0514 591748

OPENINGSTIJDEN

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag tot en met zondag: vanaf 17:00 uur geopend