Restaurant Vis en Meer
Verse oesters uit eigen homarium
Onze oesters worden geserveerd op ijs met
een shotje Bloody Mary en rode wijnazijn met sjalotjes.
Fine de Claires
€ 3,95 p.st
½ dozijn € 23,00
Geay
€ 5,50 p.st.
Gillardeau
€ 6,25 p.st.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Voorgerechten
Dun gesneden yellowfin tonijn met wasabi crunch,
soja parels en een krokantje van sesam.
€ 16,50
Dry aged runder carpaccio met ingelegde paddenstoelen,
kimchi mayo en gebrande nootjes.
€ 14,50
met gegrilde scampi’s € 17,50
Gegrilde stukjes kreeft met parelcouscous,
vadouvan en verse Parmezaanse kaas.
€ 19,50
Vegetarisch voorgerecht.
€ 12,50
Licht romige soep van bospaddenstoelen
en zwarte winter truffel.
€ 9,50
De klassieker ‘Bouillabaisse Vis en Meer’.
als voorgerecht € 12,50
als hoofdgerecht € 24,50
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hoofdgerecht
Kabeljauw rugstuk, crumble van cashew noten,
risotto met gepofte knoflook en kruiden beurre blanc.
€ 27,50
Gegrilde stukjes kreeft met parelcouscous,
vadouvan en verse Parmezaanse kaas.
€ 36,50
Sliptongen.
dagprijs.
Vegetarisch hoofdgerecht.
€ 21,50
Entrecote met een ratatouille
en een krachtige jus van de Big Green Egg bbq
€ 31,50
‘Coq au fin Vis en Meer’ op Franse wijze
gestoofde Kippendij (in cocotte geserveerd).
€ 24,50.
Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en specials
Lieve Gasten
Ons restaurant is geopend van woensdag tm zondag,
u bent vanaf 17:00 uur van harte welkom.
- - - - -
Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend
voor een lekker lange lunch
met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.
- - - - -
Reserveer nu je tafel via
0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl
Tot snel.
Team Vis en Meer
Nagerechten
VIS EN MEER
à la carte VIS EN MEER
Zondag lunch
VIS EN MEER
HEERLIJK DUURT HET LANGST
Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend
voor een lekker lange lunch
met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.
Geniet van een ontspannen lunch
in ons restaurant.
€ 55,00 p.p.
inclusief een glas bubbels.
Reserveer een tafel:
0514-591748 of info@restaurantvisenmeer.nl
(Wanneer u later dan 13:00 uur wil komen is dat geen probleem).
Paella
VIS EN MEER v.a. 4 personen
Gelieve geen honden in het restaurant.
Crème brûlée
met gesuikerde nootjes en vanille ijs.
€ 9,00
Dame blanche
met advocaat of chocoladesaus.
€ 10,00
Mokka dessert
cappuccino ijs, mokka mousse en caramel merengue.
€ 10.00
Witte chocolade parfait
pure chocolade mousse en vanillesaus met Baileys.
€ 10,00
Dessert Vis en Meer
€ 8,00
Fromage du jour
‘kaasplankje van de dag’.
€ 12,50
Onze Tip:
glas witte wijn ménard of 20 jarige Graham port.
glas Pedro Ximènez of een dessert wijn.
Valentijnsmenu
Kom genieten van een heerlijk Valentijnsmenu
Feestelijke prosecco met amuses
To share: luxe gerechtjes vis, vlees en Vega
Bospaddenstoelensoep met verse winter truffel
Of
Kreeftenbisque
Surf en turf Vis en Meer, dun gesneden entrecote van de green Egg met kreeft en Argentijnse wilde gamba’s, wilde spinazie en Hollandaisesaus
Valentijn dessert: To share
€ 67.50 p.p. .
Reserveer nu je tafel via info@restaurantvisenmeer.nl
o.v.v. Valentijnsmenu of bel met 0514 591 748
aangepaste openingstijden:
Woensdag 12 febr. zijn wij i.v.m. besloten partij gesloten!
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl