Restaurant Vis en Meer

 

Tel:  0514 591748

Mob: 06 83381833

info@restaurantvisenmeer.nl

Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en specials

HOME

Over ons


Menukaart

Lunch

Paella (afhaal)

BBQ-Experience


Openingstijden

Het restaurant

Terras

                 Contact


    Cadeaubonnen

                 Nieuws


Lieve Gasten


Elke dinsdag serveren wij het 3, 4, 5 of 6-gangenmenu van de chef.

Ons restaurant is geopend van dinsdag tm zondag,

u bent vanaf 17:00 uur van harte welkom.

- - - - -


Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend

voor een lekker lange lunch

met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.

- - - - -


Reserveer nu je tafel via 

0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

Tot snel.

Team Vis en Meer

Menu VIS EN MEER


3-gangen menu 

44,50


4-gangen menu 

49,50


5-gangen menu

56,50


6-gangen menu

59,50


Bij elk gerecht een bijpassende wijn?

Vraag naar de mogelijkheden.

Nagerechten

VIS EN MEER



TIRAMITELLA

Tiramisu met nutella

9,50



PARFAIT

Luchtige parfait van kaneel, cranberry en merengue

9,50




DAME BLANCHE

met advocaat of chocoladesaus

10,00




KAASPLANKJE

met bijpassend garnituur

12,50


Zoekt u een fijne vakantiebestemming in de omgeving van de Friese Meren?

Dan is Woudsend een knus en gezellig dorp om uw vakantie te vieren.

Vakantiehuis “De Oude Zeilmakerij” is omgetoverd

tot een heerlijk groot vakantiehuis voor 2 tot 8 personen.

à la carte VIS EN MEER


Verse oesters uit eigen homarium 

Onze oesters worden geserveerd op ijs met

een shotje Bloody Mary en rode wijnazijn met sjalotjes.


     Fine de Claires 

     € 3,95 p.st

      ½ dozijn € 23,00


     Geay

     € 5,50 p.st.


     Gillardeau

     € 6,25 p.st.

  1. -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  2. -

  3. -

Voorgerechten

Tartaar van yellowfin tonijn met gebrande avocado,

yoghurt emulsie en soja parels.

€ 16,50


Dun gesneden langzaam gegaard kalfsvlees

met salsa van rode ui, gepofte knoflook en

krokante asperge punten.

€ 15,00


Scampi Vis en Meer, tomaten salsa en komijn en crème fraiche.

€ 16,50


Vegetarisch voorgerecht.

€ 12,50

  1. -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  2. -

Soep

De klassieker ‘Bouillabaisse Vis en Meer’.

als voorgerecht   € 12,50

als hoofdgerecht   € 24,50


Licht gebonden velouté van prei,

bereid op de Green Egg bbq met zwarte truffel.

€ 9,50

  1. -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  2. -

Hoofdgerecht

Geroosterde biologische kippendij van onze Green Egg bbq,

op Thaise wijze met een crumble van cashewnoten.

€ 24,50


Vegetarisch hoofdgerecht.

€ 21,50


Dry aged entrecote met artisjokken,

gegrilde paprika, tuinkruiden en zoete ui. 

€ 30,00


Gebakken roodbaarsfilet

met orzo, scampi’s en kreeftenjus.

€ 24,50


Tarbot.

gewicht prijs.


Sliptongen.

dagprijs.


Zondag lunch

VIS EN MEER



HEERLIJK DUURT HET LANGST



Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend

voor een lekker lange lunch

met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.


Geniet van een ontspannen lunch

in ons restaurant.


€ 55,00 p.p.

inclusief een glas bubbels.



Reserveer een tafel:

0514-591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

(Wanneer u later dan 13:00 uur wil komen is dat geen probleem).








Huisgemaakt snickers ijs

met gezouten karamel.

€ 9,00


Crème brûlée

met gesuikerde nootjes en vanille ijs.

€ 9,00


Luchtige frambozen mousse met stracciatella ijs

en crumble van stroopwafel.

€ 8,50


Dame blanche

met advocaat of chocoladesaus.

€ 10,00


Dessert Vis en Meer

€ 8,00


Fromage du jour

“kaasplankje van de dag”. 

€ 12,50


Onze Tip: glas witte wijn Ménard of 20 jarige Graham port.


Paella

VIS EN MEER v.a. 4 personen

Gelieve geen honden in het restaurant.

BBQ-Experience op zondag 13 oktober, zaterdag 9 november en zondag 10 november.


Wegens enorm succes en de vele verzoeken is het weer tijd voor de BBQ Experience bij Restaurant Vis en Meer.


Op zondag 13 oktober, zaterdag 9 november en zondag 10 november kunt u weer genieten van de welbekende BBQ op de Green Eggs. De koks Sjouke Schilstra en Rutger Tjalsma staan weer voor jullie klaar achter de Big Green Eggs. De mouwen zijn opgestroopt, de messen geslepen en de Green Eggs zijn opgestookt.


Zij bereiden voor u een mooi 5 gangen diner van de Big Green Egg met verrassende nieuwe gerechten.


Wat kunt u verwachten?

- Een welkomstcocktail

- Een heerlijk 5-gangen menu inclusief amuses

- Een gezellige en sfeervolle middag of avond.

.

Overige informatie.

Prijs € 62,50 per persoon.


Optie: vijf bijpassende wijnen bij het menu €32,50 per persoon.


Inloop zaterdag 9 november vanaf 18:30 uur.

Start diner om 19:00 uur.


Inloop zondag 13 oktober en zondag 10 november vanaf 12:30 uur.

Start diner 13:00 uur.


Reserveer u tafel via info@restaurantvisenmeer.nl of bel met 0514 591748

BBQ-Experience