Restaurant Vis en Meer
Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en wekelijkse specials
Reserveren:
0514 591748
Lieve Gasten
Ons restaurant is geopend van woensdag tm zondag,
u bent vanaf 17:00 uur van harte welkom.
Reserveer nu je tafel via
0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl
Tot snel.
Team Vis en Meer
Gelieve geen honden in het restaurant.
Menu VIS EN MEER
3-gangen menu
42,50
4-gangen menu
47,50
5-gangen menu
54,50
6-gangen menu
59,50
Bij elk gerecht een bijpassende wijn?
Vraag naar de mogelijkheden.
Nagerechten
VIS EN MEER
TIRAMITELLA
Tiramisu met nutella
9,50
PARFAIT
Luchtige parfait van kaneel, cranberry en merengue
9,50
DAME BLANCHE
met advocaat of chocoladesaus
10,00
KAASPLANKJE
met bijpassend garnituur
12,50
Zoekt u een fijne vakantiebestemming in de omgeving van de Friese Meren?
Dan is Woudsend een knus en gezellig dorp om uw vakantie te vieren.
Vakantiehuis
is omgetoverd
tot een heerlijk groot vakantiehuis voor 2 tot 8 personen.
à la carte VIS EN MEER
Verse oesters uit eigen homarium
per stuk 3,50
1/2 dozijn 19,50
Voorgerechten
VIS EN MEER SPECIAL
Combinatie van gamba’s, coquilles en mosselen
met verse tuinkruiden in hete knoflookolie en knoflookbrood.
16,50
VITELLO TONNATO
met verse tonijn,
of
VITELLO TARTUFATA
met truffelmayonaise, crumble van zwarte olijf en kapperappeltjes.
16,50
Soep
BOUILLABAISSE VIS EN MEER
als voorgerecht 10,00
als hoofdgerecht 24,50
Hoofdgerecht
TARBOT gewichtsprijs
SLIPTONGEN dagprijs
RUNDER STOOF
van black Angus met gestoofde witlof en aardappelmousseline.
25,00
ENTRECÔTE
met wilde spinazie en bearnaisesaus.
29,50
Paella
VIS EN MEER v.a. 4 personen
Aangepaste openingstijden:
Herfst BBQ-Experience op zondagmiddag 10 en 17 december.
Inloop vanaf 12:30 uur. Start diner 13:00 uur.
Op zondag serveren wij in november en december geen lunch,
wij zijn vanaf 17:00 uur geopend voor diner.
Vanaf 24 december t/m 4 januari zijn wij met vakantie.
Herfst BBQ-Experience op zondagmiddag 10 en 17 december.
U kunt weer genieten van de welbekende BBQ op de Green Eggs.
De koks Sjouke Schilstra en Rutger Tjalsma, staan weer achter de Big Green Eggs en bereiden
voor u een mooi 5 gangen diner
van wild en gevogelte met onder andere Hert Wellington.
Herfst BBQ-Experience
op zondagmiddag 10 en 17 december
Wat kunt u verwachten?
- Een welkomstcocktail
- Een heerlijk 5-gangen menu inclusief amuses
- Een gezellige en sfeervolle middag.
Overige informatie.
Prijs € 65,00 per persoon.
Optie:
Vijf bijpassende wijnen bij het menu
€32,50 per persoon.
Inloop vanaf 12:30 uur. Start diner 13:00 uur.
Reserveer u tafel via info@restaurantvisenmeer.nl
of bel met 0514 591748
Reserveren is gewenst van Vol = Vol
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl Joetdesign
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551 PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl Joetdesign
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551 PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl Joetdesign
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551 PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl Joetdesign
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551 PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl Joetdesign
Restaurant Vis en Meer, De Dyk 6 8551 PM Woudsend. Tel: 0514-591748 info@restaurantvisenmeer.nl Joetdesign