Restaurant Vis en Meer

 

Tel:  0514 591748

Mob: 06 83381833

info@restaurantvisenmeer.nl

Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en wekelijkse specials

HOME

Over ons


Menukaart

Paella (afhaal)


Openingstijden

Terras

                 Contact


    Cadeaubonnen

                 Nieuws

Reserveren:

0514 591748


Lieve Gasten


Ons restaurant is geopend van woensdag tm zondag,

u bent vanaf 17:00 uur van harte welkom.



Reserveer nu je tafel via 

0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

Tot snel.

Team Vis en Meer


Gelieve geen honden in het restaurant.

Menu VIS EN MEER


3-gangen menu 

42,50


4-gangen menu 

47,50


5-gangen menu

54,50


6-gangen menu

59,50


Bij elk gerecht een bijpassende wijn?

Vraag naar de mogelijkheden.

Nagerechten

VIS EN MEER



TIRAMITELLA

Tiramisu met nutella

9,50



PARFAIT

Luchtige parfait van kaneel, cranberry en merengue

9,50




DAME BLANCHE

met advocaat of chocoladesaus

10,00




KAASPLANKJE

met bijpassend garnituur

12,50


Zoekt u een fijne vakantiebestemming in de omgeving van de Friese Meren?

Dan is Woudsend een knus en gezellig dorp om uw vakantie te vieren.

Vakantiehuis

“De Oude Zeilmakerij

is omgetoverd

tot een heerlijk groot vakantiehuis voor 2 tot 8 personen.

à la carte VIS EN MEER


Verse oesters uit eigen homarium 

per stuk 3,50

1/2 dozijn 19,50


Voorgerechten

VIS EN MEER SPECIAL

Combinatie van gamba’s, coquilles en mosselen

met verse tuinkruiden in hete knoflookolie en knoflookbrood.

16,50


VITELLO TONNATO

met verse tonijn,

of

VITELLO TARTUFATA

met truffelmayonaise, crumble van zwarte olijf en kapperappeltjes.

16,50


Soep

BOUILLABAISSE VIS EN MEER

als voorgerecht 10,00

als hoofdgerecht 24,50


Hoofdgerecht

TARBOT gewichtsprijs

SLIPTONGEN dagprijs


RUNDER STOOF

van black Angus met gestoofde witlof en aardappelmousseline.

25,00


ENTRECÔTE

met wilde spinazie en bearnaisesaus.

29,50


vakantiehuis
De Oude ZeilmakerijVakantiehuis_de_oude_Zeilmakerij.html

Paella

VIS EN MEER v.a. 4 personen

Aangepaste openingstijden:


Herfst BBQ-Experience op zondagmiddag 10 en 17 december.

Inloop vanaf 12:30 uur. Start diner 13:00 uur.


Op zondag serveren wij in november en december geen lunch,

wij zijn vanaf 17:00 uur geopend voor diner.


Vanaf 24 december t/m 4 januari zijn wij met vakantie.


Herfst BBQ-Experience op zondagmiddag 10 en 17 december.


U kunt weer genieten van de welbekende BBQ op de Green Eggs.

De koks Sjouke Schilstra en Rutger Tjalsma, staan weer achter de Big Green Eggs en bereiden

voor u een mooi 5 gangen diner

van wild en gevogelte met onder andere Hert Wellington.

Herfst BBQ-Experience

op zondagmiddag 10 en 17 december

Wat kunt u verwachten?


- Een welkomstcocktail

- Een heerlijk 5-gangen menu inclusief amuses

- Een gezellige en sfeervolle middag.


Overige informatie.

Prijs € 65,00 per persoon.


Optie:

Vijf bijpassende wijnen bij het menu

€32,50 per persoon.


Inloop vanaf 12:30 uur. Start diner 13:00 uur.


Reserveer u tafel via info@restaurantvisenmeer.nl

of bel met 0514 591748


Reserveren is gewenst van Vol = Vol