Restaurant Vis en Meer

 


Verse oesters uit eigen homarium 

Onze oesters worden geserveerd op ijs met

een shotje Bloody Mary en rode wijnazijn met sjalotjes.


     Fine de Claires 

     € 3,95 p.st

      ½ dozijn € 23,00


     Geay

     € 5,50 p.st.


     Gillardeau

     € 6,25 p.st.

  1. -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Voorgerechten

Dun gesneden yellowfin tonijn met wasabi crunch,

soja parels en een krokantje van sesam.

€ 16,50


Dry aged runder carpaccio met ingelegde paddenstoelen,

kimchi mayo en gebrande nootjes.

€ 14,50

met gegrilde scampi’s € 17,50


Gegrilde stukjes kreeft met parelcouscous,

vadouvan en verse Parmezaanse kaas.

€ 19,50


Vegetarisch voorgerecht.

€ 12,50

  1. -

Licht romige soep van bospaddenstoelen

en zwarte winter truffel.

€ 9,50


De klassieker ‘Bouillabaisse Vis en Meer’.

als voorgerecht   € 12,50

als hoofdgerecht   € 24,50


  1. -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  2. -

Hoofdgerecht

Kabeljauw rugstuk, crumble van cashew noten,

risotto met gepofte knoflook en kruiden beurre blanc.

€ 27,50


Gegrilde stukjes kreeft met parelcouscous,

vadouvan en verse Parmezaanse kaas.

€ 36,50


Sliptongen.

dagprijs.


Vegetarisch hoofdgerecht.

€ 21,50


Entrecote met een ratatouille

en een krachtige jus van de Big Green Egg bbq

€ 31,50


‘Coq au fin Vis en Meer’ op Franse wijze

gestoofde Kippendij (in cocotte geserveerd).

€ 24,50.


Tel:  0514 591748

Mob: 06 83381833

info@restaurantvisenmeer.nl

Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en specials

HOME

Over ons


Menukaart

Lunch

Paella (afhaal)


Openingstijden

Het restaurant

Terras

                 Contact


    Cadeaubonnen

                 Nieuws


Lieve Gasten


Ons restaurant is geopend van woensdag tm zondag,

u bent vanaf 17:00 uur van harte welkom.

- - - - -


Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend

voor een lekker lange lunch

met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.

- - - - -


Reserveer nu je tafel via 

0514 591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

Tot snel.

Team Vis en Meer


Nagerechten

VIS EN MEER

à la carte VIS EN MEER

Zondag lunch

VIS EN MEER



HEERLIJK DUURT HET LANGST



Elke zondag vanaf 13:00 uur is het restaurant geopend

voor een lekker lange lunch

met 5 verschillende luxe vis en vlees gerechtjes.


Geniet van een ontspannen lunch

in ons restaurant.


€ 55,00 p.p.

inclusief een glas bubbels.



Reserveer een tafel:

0514-591748 of info@restaurantvisenmeer.nl

(Wanneer u later dan 13:00 uur wil komen is dat geen probleem).







Paella

VIS EN MEER v.a. 4 personen

Gelieve geen honden in het restaurant.



Crème brûlée

met gesuikerde nootjes en vanille ijs.

€ 9,00


Dame blanche

met advocaat of chocoladesaus.

€ 10,00


Mokka dessert

cappuccino ijs, mokka mousse en caramel merengue.

€ 10.00


Witte chocolade parfait

pure chocolade mousse en vanillesaus met Baileys.

€ 10,00


Dessert Vis en Meer

€ 8,00


Fromage du jour

‘kaasplankje van de dag’. 

€ 12,50


Onze Tip: 

glas witte wijn ménard of 20 jarige Graham port.

    glas Pedro Ximènez of een dessert wijn.