10). Apfelstrudel

met vanille-ijs en vanillecrème. 

€ 9,00


11). Mascarponecrème

met bosvruchtencompote en stroopwafelcrumble.

€ 8,50

Het ziet er naar uit dat ons restaurant nog enige weken gesloten moet blijven. Jammer, maar aan die situatie kunnen we niets veranderen. Wat we wel kunnen doen is zo lekker mogelijk voor u blijven koken.


Onderstaand treft u de menukaart die geldt vanaf 15 januari 2021. De gerechten worden door ons vers bereid, maar u moet ze in de meeste gevallen nog wel even opwarmen. Dat heeft het voordeel dat u zelf kunt bepalen wanneer u de maaltijd afhaalt en nuttigt!


Ten slotte wensen wij jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021. We hopen u snel weer ‘live’ in ons restaurant te mogen begroeten.


Met hartelijke groet,


Restaurant Vis en Meer

Tel:  0514 591748

Mob: 06 83381833

info@restaurantvisenmeer.nl

Restaurant Vis en Meer

Volg ons op Facebook en ontdek onze nieuwe plannen, menu’s en wekelijke specials.

Menukaart vanaf 15 januari 2021

  1. 1). Hollandse garnalencocktail XL

  2. met Granny Smith, avocado en kropsla.

€ 12,50


  1. 2). Onze huisgemaakte tonijnburger

  2. met Japanse noedelsalade.
    De burger nog even kort in de pan bakken.

€ 12,50


  1. 3). Thaise soep uit de wok

  2. met kip, groenten en pandanrijst.
    Alleen even opwarmen.

€ 11,50


  1. 4). Romige kreeftensoep

  2. met garnalen en cognac. Alleen even opwarmen.

€ 11,50

VOORGERECHTEN (per persoon)

PANGERECHTEN (vanaf 2 personen)

  1. 5). Indiase dahlsoep

  2. een pittige gekruide maaltijdsoep op basis van linzen, gember en limoen.
    Hierbij krijgt u crème fraiche en naanbrood.

  3. € 14,50 p.p.


6). Gumbo Vis en Meer

is een kruidig gerecht op basis van tomaat,
cajunkruiden, gegrilde groenten en basmatirijst.
Wij serveren het voor u met kabeljauwfilet en grote garnalen.

€ 14,50 p.p.


7).De beroemde Paella Vis en Meer

met veel vis waaronder mosselen en gamba’s.

€ 12,50 p.p.

VAN DE GREEN EGG (per persoon)

8). Langzaam gegaarde zuurkoolschotel met buikspek van de barbecue
(+/-  12 uur gegaard in een gietijzeren pan).
U krijgt het als ovenschotel mee naar huis en hoeft het
alleen nog maar in de oven op te warmen

€ 15,00

PASTA (per persoon)

9). Pasta frutti di mare de luxe (pasta met zeevruchten)

met kreeft, coquille, scampi en mosselen in een heerlijke roomsaus.

Dit gerecht hoeft u alleen nog maar op te warmen in een pannetje.

€ 18,50

DESSERT (per persoon)