VIP Tour Woudsend

VIP TOUR WOUDSEND


Ontdekken, eten en slapenDe VIP Tour Woudsend is de beste manier om kennis te maken met ons prachtige dorp. Een rondleiding langs de kerken, molens, slijterij en vele andere markante punten. De gids vertelt alles over de geschiedenis van Woudsend. Een inspirerende bundeling van feiten, anekdotes en geruchten.

Aansluitend gaat u aan boord van een authentieke zeilpraam. De ervaren schipper en zijn bemanning nemen u mee op de Friese meren en vertellen onder zeil alles over de omgeving.

 

De perfecte afsluiting


De mooiste afsluiting van de VIP Tour is ons speciale VIP Tour Woudsend driegangen diner in restaurant Vis & Meer. Speciaal voor VIP-gasten van het dorp wordt het bijzondere diner, inclusief wijn en koffie/thee, aangeboden voor € 42,50.

Daarna kun je heerlijk slapen in de gezellige B&B MID83.

Zij vragen de ‘vriendenprijs’ van € 97,50 voor 2 gasten, inclusief ontbijt.


Het diner en de B&B zijn optioneel, uiteraard kun je er ook voor kiezen alleen de VIP Tour te boeken. De kosten van de VIP Tour Woudsend bedragen € 15,00 per persoon. Onwaarschijnlijk weinig, dat klopt, maar het ultieme bewijs dat we trots zijn op ons dorp en zo veel mogelijk mensen tot ’vrienden' van Woudsend willen maken.


De VIP Tour Woudsend vindt plaats op elke zaterdag in de maanden juni, juli en augustus 2019. Reserveren voor de tour is noodzakelijk.